Over Ons

over ons - Trending Servers

Wij bouwen op kennis en ervaring, servicegerichtheid is ons DNA. Onze oplossingsgerichtheid is ons kompas. Klanten kunnen op ons vertrouwen en bouwen.
En wij doen dat het liefst samen lachend. Wij geloven in de lange termijn en wij bouwen op loyaliteit.

De beste hosting tegen een scherpe prijs

Trending Servers is in 2015 opgericht en bestormde de markt met één gedachte: webhosting moet eindelijk betaalbaar worden voor iedereen.
Met uiterst goedkope hosting, de goedkoopste van Nederland, maken we die gedachte direct waar.
Zo heeft Nederland toegang tot de beste hosting tegen een scherpe prijs.

Direct actie bij storingen

Binnen 10 minuten starten we met oplossen

Ondanks de uitstekende infrastructuur van het datacentrum, is het natuurlijk altijd mogelijk dat er zich problemen voordoen op een server, router of switch.
Wanneer dat gebeurt, is het goed om te weten dat onze systeembeheerders dag en nacht diensten draaien om de beschikbaarheid van onze services te garanderen. Een storing wordt dan ook altijd direct (binnen 10 minuten) in behandeling genomen. Dag en nacht, 365 dagen per jaar.

Gelukkig komt het niet vaak voor, maar wanneer een storing toch langer duurt dan 15 minuten, kun je in de online helpdesk de oorzaak van het probleem lezen en de status van de werkzaamheden live volgen. De dienstdoende systeembeheerder zal voor de klanten die last hebben van het probleem de vorderingen van minuut tot minuut loggen. Ook buiten kantooruren en op feestdagen!

Favoriete hoster van meer dan 10.000 webmasters zoals jij!

  • Betaalbare webhosting met de hoogste kwaliteit
  • Trending Servers is sinds 2015 1 van de goedkopere en snelst groeiende hosters van Nederland!
  • Ervaren en klantgerichte medewerkers